ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2016: ДЕНЬ ДЕСЯТИЙ

21.07.2016

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ: 

Валентина Мазур с. Клекотина, Вінницька обл. «Я найстарша донька у великій родині. В той час коли завершувала навчання в медичному коледжі, наша багатодітна сім’я поповнилася 5 дитиною. Народження сестрички Вікторії наклало нову відповідальність не лише на батьків, а й на мене, як найстаршу. Маю професію молодшого спеціаліста фармації. Хочу поєднувати заочну форму навчання в університеті з працею в аптеці. Впевнена, що незабаром зможу бути не лише економічно незалежною, а й допомагати своїй родині».

 

 

 

 

 

 

Руслан Кравченко м. Біла Церква. «З вибором майбутньої професії я визначився ще в старших клас спеціалізованої середньої школи. Тоді розпочав поглиблено вивчати базові предмети – біологію та хімію. Також приділяв велику увагу рідній мові та літературі, із захопленням вивчав англійську. Нині вважаю, що маю ґрунтовні базові знання для успішного вивчення медичних наук. Ось результати ЗНО: 196 –  українська мова, 193 – біологія, 189 –хімія».

 

 

 

 

 

 

 

Анастасія Паламарчук м. Чернігів. « Я ще навчаюся на 4 курсі медичного коледжу, але вже мрію про навчання на фармацевтичному факультеті Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Сподіваюсь, що зможу певний час поєднувати ці два навчальні заклади та з відмінними оцінками отримати диплом молодшого спеціаліста з фармації, а згодом в НМУ успішно продовжувати вивчати медичні науки і стати кваліфікованим провізором».

 

 

 

 

 

 

 

Прес-центр