ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2016: ДЕНЬ ТРЕТІЙ

13.07.2016

Згідно листа МОН України від 12.07.2016 №1/9-361, у зв’язку з численними зверненнями абітурієнтів, які мають право на ПЕРШОЧЕРГОВЕ ЗАРАХУВАННЯ при вступі до вищих навчальних закладів України в 2016 році, забезпечується можливість подання заяв даною категорію абітурієнтів в електронній формі (на сайті – ez.osvitavsim.org.ua), за умови надсилання документів, які підтверджують право таких вступників на першочергове зарахування, у сканованому вигляді на електронну адресу приймальної комісії НМУ імені О.О. Богомольця (pknmu@ukr.net).

Пільгові категорії осіб, які вступають до НМУ імені О.О. Богомольця за квотами та результатами іспитів і співбесід повинні подавати документи особисто в паперовій формі (див. додаток «Інформаційні матеріали щодо документів осіб, які мають право на зарахування за співбесідою, на зарахування в межах встановлених квот на першочергове зарахування»).

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Алла Тесля «народилася в м. Гайсин Вінницької області. Закінчила Гайсинський медичний коледж з червоним дипломом. На ЗНО отримала 184 бали з біології. Про Національний медичний університет читала багато хороших відгуків в інтернеті і вважаю, що він найкращий в Україні. Оскільки медициною захопилася з дитинства, вирішила обов’язково стати лікарем. У вільний час займаюся музикою і вокалом».

 

 

 

 

 

 

 

Наталія Зіненко «приїхала поступати до Києва з Черкас. Мрію навчатися в фармацевтичному коледжі. Люблю столицю і вважаю, що саме тут можу здобути якісну медичну освіту та стати хорошим фахівцем. Займаюся волейболом та бальними танцями».

 

 

 

 

 

 

 

 

Марк Грабар та Валентина Зануденко «закінчили Черкаський медичний коледж з дипломами з відзнакою. Вважаємо, що НМУ імені О.О. Богомольця лідер по підготовці фахових спеціалістів». Марк народився в сім’ї провізорів в третьому поколінні, вважає вибір – сімейною традицією та своїм обов’язком. А Валентина обрала університет через високий рейтинг та великі перспективи.

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-центр