ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2017: ЧЕТВЕРТИЙ ДЕНЬ

15.07.2017

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

img_9952Вознюк Андрій м. Ковель Волинська обл. «Я вже працюю в аптеці рідного міста і вирішив продовжити навчання за спеціальністю «фармація». Ковельський медичний коледж закінчив з дипломом з відзнакою, там здобув освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст. До НМУ радили вступати мої викладачі з коледжу».

 

 

 

 

 

 

 

img_9963 Гадірова Габріелла Васильківський р-н, Київська обл. «Народилася я в Україні, приїхала вступати на лікувальний факультет. Навчалася у школі за профільними напрямками фіз- та хім-біологія. За порадою друзів обрала Національний медичний університет, бо це хороший виш де можна отримати грунтовні знання. Ще з дитинства мріяла про професію лікаря – змінювала думку про спеціалізацію: спершу хотіла бути стоматологом, потім хірургом, а сьогодні в мене є час заглибитися у знання та зрозуміти, яка спеціальність стане пріоритетною для майбутнього вибору».

 

 

 

 

 

 

img_9912 Сидорчук Вікторія м. Житомир. «Два роки тому я закінчила Житомирський базовий фармацевтичний коледж ім. Г.С.Протасевича, переїхала в Київ і працюю в аптеці. В цьому році я зрозуміла, що хочу мати більше знань – подаю документи на вступ до фармацевтичного факультету. Протягом двох років я відвідувала фармацевтичні виставки, презентації, дізнаватися про нові препарати та механізми їхньої дії. Під час спілкування з клієнтами аптеки могла відповісти на багато питань. Для мене дуже важливо отримати нові знання та досвід для ефективної роботи та допомоги людям».

 

 

 

 

 

 

img_0019 Польова Катерина м. Бердичів Житомирська обл. «Я навчалася в Бердичівському медичному коледжі на лікувальній справі (фельшер). Навчання закінчила з червоним дипломом. Сьогодні прагну вступити на фармацевтичний факультет, маємо свою аптеку та майбутнє місце роботи Для мене НМУ – престижний вуз столиці і за словами знайомих, саме тут можна отримати хорошу підготовку для майбутньої професії».

 

 

 

 

 

Прес-центр