ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2017: ДЕВ’ЯТИЙ ДЕНЬ

21.07.2017

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

img_3103 Шапаренко Максим м. Лозова Харківська обл. «Прагну вступити на факультет підготовки лікарів для Збройних сил України. Після закінчення школи склав ЗНО: в мене 191 бал з української мови, 195 з біології, 190 – з хімії. Завжди мріяв навчатися в Києві. Серед моїх захоплень – медицина, читання, футбол та баскетбол».

 

 

 

 

 

 

 

img_3095Швець Ірина Олевський р-н, Житомирська обл. «Після закінчення Житомирського базового фармацевтичного коледжу ім. Г.С. Протасевича, я вирішила здобувати вищу освіту в Національному медичному університету імені О.О. Богомольця. Зараз працюю в київській аптеці, але прагну й надалі розвиватися та піднімати свій професійний рівень».

 

 

 

 

 

 

 

img_3105Мацура Захар м. Львів. «Хочу допомагати людям і захищати Україну, саме тому обрав майбутню професію – військовий лікар. Документи подаю для вступу на факультет підготовки лікарів для Збройних сил України. Зараз українській армії потрібні кваліфіковані спеціалісти, які готові прийти на допомогу у надзвичайних ситуаціях. Я також продовжу лікарську династію – моя мама медик».

 

 

 

 

 

 

 

Прес-центр