ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2017: П’ЯТИЙ ДЕНЬ

17.07.2017

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

img_2788 Талах Альона м. Коростишів, Житомирська обл. «Закінчила Київський медичний коледж ім. П.І.Гаврося. Хочу продовжити навчатися заочно на фармацевтичному факультеті та одночасно працювати в аптеці. Вважаю, що саме так я зможу заробляти і примножувати свої знання. Професію фармацевт обирала сама, тепер постійно треба вчитися і вдосконалюватися, бо фармацевтична галузь швидко розвивається, а хороший фахівець високо ціниться».

 

 

 

 

 

 

 

img_2781 Демчук Ірина м. Полонне, Хмельницька обл. «Після закінчення школи я спробувала вступити до Житомирського базового фармацевтичного коледжу ім. Г.С. Протасевича і мене зарахували на навчання. Професія фармацевт вже давно сподобалась і я вирішила пов’язати з нею своє майбутнє. Під час навчання в коледжі проходила практики в аптеці, багато моїх знайомих також фармацевти, ці фактори ще більше вкоренили моє бажання бути професіоналом у фармацевтичній галузі. Велика кількість випускників мого коледжу вступають саме до НМУ, а це найкраща демонстрація рейтинговості навчального закладу».

 

 

 

 

 

 

img_2799Бойко Анастасія, Хомич Аліна м. Біла Церква «Ми закінчила Київський медичний коледж ім. П.І. Гаврося та отримали диплом молодшого спеціаліста. Про професію фармацевт мріяли ще з дитинства, а сьогодні сподіваємось вдасться мрію повністю реалізувати – ми зможемо навчатися в університеті та працювати за спеціальністю одночасно, адже обрали для себе заочну форму навчання. Ми вважаємо, що після закінчення НМУ відкриваються хороші перспективи для вибору майбутнього місця роботи».

 

 

 

 

 

Прес-центр