ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2017: ТРЕТІЙ ДЕНЬ

14.07.2017

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

img_9925Жегайло Вадим м. Миколаїв. «Вже 4 роки я працюю зубним техніком в державній поліклініці, мені дуже подобається стоматологія і робота лікарів стоматологів, тому і вирішив продовжити навчання. Подаю документи на 2 курс до Національного медичного університету. З вибором навчального закладу допомогло місто – завжди знав, що у столиці України найкращі вузи».

 

 

 

 

 

 

img_9935Зубченко Яна Канівський р-н, Черкаська обл. «Цього року вже моя друга спроба вступити на фармацевтичний факультет НМУ імені О.О. Богомольця. Я навчалася в Черкаському медичному коледжі, сьогодні це вже Черкаська медична академія — державний вищий навчальний заклад в місті Черкаси, який готує медиків та фармацевтів. Мій вибір міста для навчання очевидний – багато можливостей для майбутнього працевлаштування».

 

 

 

 

 

 

img_9940Микитюк Юлія м. Київ.«Закінчила Київський медичний коледж ім. П.І. Гаврося. На сьогоднішній день вже працюю в аптеці, але ще хочу вступити до НМУ на спеціальність «фармація» заочна форма навчання. Університет для навчання обирала за рекомендаціями знайомих, які вже є випускниками. Для мене в Києві – це найкращий державний медичний заклад, який дає хороші знання та підготовку».

 

 

 

 

 

 

img_9954Кондрушенко Тетяна м. Конотоп Сумська обл. «Після навчання в Конотопському медичному училищі я отримала спеціальність «медична сестра». Під час навчання в училищі моїм улюбленим предметом була фармація, саме тому я вирішила обрати для себе фармацевтичну галузь. У виборі майбутньої професії велику роль зіграла моя тітка, яка на Луганщині має свою аптеку. Саме вона спрямувала мене на такий професійний шлях. Сьогодні мені потрібні додаткові знання та документ про освіту для того, щоб згодом працювати за покликанням».

 

 

 

 

 

 

Прес-центр