ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2017: ВОСЬМИЙ ДЕНЬ

20.07.2017

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ: 

img_2937Ілхам Шукурму Азербайджан. «Приїхав в Україну, щоб стати студентом українського медичного вузу, готувався заздалегідь. Вже два роки живу в Україні, тут закінчив 10-11 класи середньої школи. Сьогодні я як ніколи близький до здійснення своєї мрії, бо вже подав документи на факультет підготовки іноземних громадян. Обов’язково використаю цей шанс отримати освіту в Україні. Київ мені подобається, бо тут живуть доброзичливі гостинні люди».

 

 

 

 

 

 

img_2963 Аксьонова Анастасія м. Київ «У школі мала підвищений інтерес до біології, хімії, фізики, я неодноразово брала участь у шкільних олімпіадах з тих предметів і отримувала переможні дипломи та сертифікати. Так і з’явилася в мене думка, що найкраще отримані знання зможу реалізувати в медицині. Тапер я абітурієнтка НМУ і в мене є всі шанси здійснити свою мрію».

 

 

 

 

 

 

 

img_2947 Луцишин Володимир  м. Хмельницький. «Навчався в Рівненському медичному училищі і вже 2 роки працюю МРТ-діагностом, заочно навчаюся на фармацевтичному факультеті НМУ, але вважаю, що цього замало – хочу стати висококваліфікованим лікарем рентгенологом, тому подаю документи на лікарську справу».

 

 

 

 

 

 

 

Прес-центр