ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2018: ЧОТИРНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ

26.07.2018

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Юлія Бондар, с. Мар’янівна Черкаської області:

«Приїхала до столиці з географічного центру України – це є моє село. Уже з 8 класу знала, що хочу бути лікарем патологоанатомом. Когось такий вибір може здивувати, але мене дуже цікавить галузь судово-медичної експертизи. Люблю різні детективи і хочу стати гарним фахівцем, який професійно буде «розгадувати» найскладніші таємниці злочинів. Переконана, це вибір лише сміливих людей».

 

 

 

 

 

 

 Роман Олексенко, м. Буринь Сумської області:
«Живу з дідусем і бабусею. Бабуся зараз на пенсії, працювала лікарем-терапевтом. Тож я знаю про багато особливостей цієї професії і свідомо роблю свій вибір. Хочу надавати людям медичну допомогу – на високому професійному рівні. Думаю, що знання і навички, які я отримаю у НМУ, допоможуть мені стати гарним лікарем і здійснити свою мрію».

 

 

 

 

 

 

 

 Марина Куріленко, м. Київ
«Вступаю на спеціальність «Медицина». Моя бабуся – стоматолог. Завжди було цікаво спостерігати, як вона працює, допомагає людям. Вже закінчила медичний ліцей, тому можу цілком аргументовано говорити, що професія мені подобається. Окрім того, маю хобі, я фотограф. Займаюсь фотографією вже четвертий рік поспіль і мені це дуже подобається».

 

 

 

 

 

 

 

Владислав Буткевич, м. Київ:
«Лікар – найцікавіша професія. Вивчати будову людського організму, особливості функціонування різних систем… Мрію стати геронтологом. Це професія майбутнього, адже усіх людей цікавить, як жити довше і якісніше. Окрім захоплення медициною маю чимало цікавих хобі, наприклад, гра на гітарі. Також закінчив художню школу. Подобається батик (живопис по шовку)».