ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2018: ОДИНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ

23.07.2018

23 липня абітурієнти складали іспит з української мови та літератури, який приймала предметна комісія у складі фахівців Національного університету імені Т.Г. Шевченка. Екзаменаційну комісію очолила професор кафедри новітньої української літератури Інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка, Заслужений працівник освіти України Надія Гаєвська.
В НМУ імені О.О.Богомольця продовжується прийом документів абітурієнтів.

Приймальна комісія НМУ

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Ярослав Захаров, м.Київ:

«Під час навчання в Київському медичному училищі № 4 здобував практичні навички у багатьох клініках столиці. Це дало можливість не лише отримати знання та досвід, а й переконатись в тому, що медицина – це справді моє покликання. Тому сьогодні я тут, серед абітурієнтів, і переконаний, що в мене є всі шанси перемогти у конкурентній боротьбі за право стати студентом НМУ і продовжити оволодіння улюбленим фахом».

 

 

 

 

 

Ангеліна Сеневич, с. Липче Закарпатської області:
«Після завершення навчання в Хустівському медичному училищі працюю за фахом в аптеці у рідному селі. У мене вже є червоний диплом молодшого спеціаліста з фармації, але я маю бажання удосконалювати свій фах. Тож готова пройти вступне випробування, щоб стати студентом заочного відділення фармацевтичного факультету НМУ імені О.О.Богомольця».

 

 

 

 

 

 

Анна Ліщенюк, с. Трояни Одеської області:
«Мрію бути дитячим лікарем, бо люблю піклуватись про малят. Впевнена, що в мене це вийде добре. Я виросла в духовній сім’ї: батько і брат – священники, а другий брат служить в армії. Свої життєві плани я пов’язую з педіатрією».

 

 

 

 

 

 

 

 Андрій Терлецький, м. Київ:
«Перед тим, як вступати до НМУ, радився зі своїми рідними. Адже медицина – це наша сімейна справа. Обираю стоматологічний факультет невипадково, оскільки наша родина володіє приватною стоматологічною клінікою. Я також хочу стати висококваліфікованим спеціалістом в цій галузі».