ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2018: ТРЕТІЙ ДЕНЬ

14.07.2018

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

 

Катя Приходько, м.Кременчук Полтавської області:

«Моя мама 19 років пропрацювала медсестрою. А я хочу стати провізором. Це перспективна професія і з фінансової точки зору, і щодо можливості постійного професійного вдосконалення, кар’єрного росту. Адже фармацевтичний ринок дуже стрімко розвивається, з’являється багато нових медпрепаратів, нових можливостей. А ще хочу допомагати людям у зоні АТО. З вищою фармацевтичною освітою така допомога буде ефективнішою. У столиці вперше. Дуже цікаво. Університет радили, як найкращий».

 

 

 

 

 

Максим Некрячевський, м.Київ:

«Маю бажання вчитися медичній справі в Національному медичному університеті. Вибір професії свідомий і обдуманий. Закінчив медичний коледж, мав можливість спробувати себе на практиці, у тому числі на «швидкій». Це були дуже насичені і непрості 2,5 місяці. Особливо запам’яталися різноманітні неординарні ситуації, коли рішення приймається оперативно і воно має бути правильним. Займаюсь спортом і переконаний, що в Університеті під час навчання це хобі не залишу».

 

 

 

 

 

 

Ольга Крижанівська, с. Климівка Вінницької області:

«Спочатку я успішно  закінчила Вінницький медичний коледж. Хочу бути провізором, мати вищу фармацевтичну освіту, бо вона надасть мені можливість мати добре оплачувану роботу і гарні перспективи у кар’єрі. Окрім того, це постійне  спілкування з різними людьми і можливість надання їм кваліфікованої допомоги. Успішно вивчаю англійську, бо без неї сучасному провізору ніяк. Маю і інші захоплення – наприклад, співаю у гуртку».

 

 

 

 

 

 

Дмитро Якімов, м.Житомир:

«З власного життєвого досвіду і від багатьох людей знаю, наскільки важливою є професія стоматолога. Я вже маю спеціальність «зубний гігієніст». Хочу отримати вищу освіту і стати стоматологом. Друзі, родичі кажуть, що у мене вийде, бо я позитивна людина. Саме таким має бути гарний стоматологом – професійним і позитивним. А Університет обрав свідомо. Вчитися тут престижно. Це Національний Університет. Тут високий рівень викладання і багато можливостей щодо міжнародної діяльності».

 

 

 

 

 

 

Прес-центр