ВИСТАВКА СТУДЕНТСЬКИХ КАРТИН “ЖІНОЧА КРАСА”

10.04.2017

За ініціативи Студентського парламенту та відділу громадської діяльності СП в Національному медичному університеті О.О. Богомольця відбулася виставка картин «Жіноча краса».

Свої роботи презентували молоді художники:

Новікова Еліна, медичний факультет №1, 3 курс: «Малювати почала ще в дитинстві. Чітко пам’ятаю, що вперше бажання малювати з’явилося, коли дивилася «Сейлор Мун», «Сакуру». Черпаю натхнення з коміксів, відеоігор, різних мульфільмів і аніме. Подобається придумувати своїх героїв, характери, історії про них. Хотілося б розширити діапазон своїх можливостей, тому навчалась в художній школі. Вивчала традиції академічного живопису і малюнка. Шість років навчання змінили моє уявлення про мистецтво і кардинально поліпшили техніку». Серед робіт Еліни переважають портрети, рідше реалістичні, але ідеалізовані, з елементами фентезі. Найпрекраснішим, що є на землі, дівчина вважає жінок. Тому в своїх роботах вона завжди підкреслює їхню красу і багатогранність натури.

Тучина Анна, КНУ ім. Тараса Шевченка, факультет психології, 2 курс: «Малюю з 5 років, серйозно почала займатися з 15. Аматор. Віддаю перевагу графіці. Любляє малювати персонажів коміксів, мрію малювати ілюстрації для книг.

Багірова Айнур, медичний факультет №1, 4 курс: «Живописом займаюся з 6 років, аматор, віддаю перевагу акварелі або олії. Особливість: малюю почуття, емоції, пов’язані з життям.

Обертий Оксана, медичний факультет №4, 1 курс: «Сама вчилась малювати. Картини створюю простими олівцями і розмальовую кольоровими, трохи розвинена акварель і гуаш. Особливість: люблю перемальовувати малюнки своїх знайомих і друзів і робити з них красиві арт».

Іра Грисюк, медичний факультет №2, 5 курс: «Люблю малювати загадкове і чарівне, людей з виразною зовнішністю і небо. Віддаю перевагу діджитал, але на кожен день використовую лайнери і маркери. Іноді беруся за акварель і масло».

Студентський парламент