XXV МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА «ОСВІТА ТА КАР’ЄРА – 2014»

11.04.2014
10 квітня 2014 року у приміщенні Київського палацу дітей та юнацтва відбулося відкриття Двадцять п’ятої Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – 2014», в якій взяв участь Національний медичний університет імені О.О. Богомольця.
Організатор заходу Товариство «Знання» України за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України. Виставка проводиться щороку з метою презентації вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді, проведення семінарів та «круглих столів» з питань подальшого розвитку системи освіти, міжнародного співробітництва та впровадження сучасних технологій в галузі освіти.
В урочистому відкритті виставки взяли участь заступник Міністра освіти і науки України П.Б. Полянський, Президент НАПН України В.Г. Кремень, віце-президент та голова правління Товариства «Знання» України В.І. Кушерець, посли іноземних держав, керівники вищих навчальних закладів, науковці, студенти, а також представники засобів масової інформації.
Цього ж дня відбулося урочисте нагородження переможців рейтингового виставкового конкурсу XXV Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – 2014». Національний медичний університет імені О.О. Богомольця отримав Гран-прі та золоту медаль у номінації «Розвиток студентської науково-дослідної роботи».
Український медичний ліцей НМУ імені О.О. Богомольця було відзначено золотою медаллю у номінації «Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології».