ЗАКІНЧИЛАСЯ ДРУГА ЗМІНА ВІДПОЧИНКУ В ТАБОРІ “МЕДИК”

24.07.2017

В оздоровчо-спортивному таборі «Медик» Національного медичного університету імені О.О. Богомольця завершилася друга зміна літнього відпочинку студентів. З 11 по 21 липня 2017 року в таборі безкоштовно відпочили 146 студентів. Це стало можливим завдяки сприянню адміністрації Університету на чолі з ректором НМУ, професором Катериною Амосовою.

Напередодні завершення другої зміни відпочинку, 18 липня 2017 року до студентів в ОСТ «Медик» завітали декани медичних факультетів №1, №3 та №4. Професор Володимир Мельник, професор Оксана Виговська та професор Ігор Пельо цікавилися як проводять своє дозвілля та оздоровлюються студенти університету. Деканам розповіли, що під час відпочинку другої зміни для студентів щодня проводилися різноманітні заходи – змагання з шахів, шашок, турнір з бадмінтону, футболу, волейболу, настільного тенісу, караоке, дискотеки, кінопокази, гра «Що? Де? Коли?», вечори біля багаття. Студенти із захопленням розповідали скільки цікавих спільних міжфакультетських заходів вони запланували, а до перших з них вони вже розпочали підготовку в таборі «Медик».

18 липня студенти, інтерни та викладачі, які відпочивали в таборі провели свято «Нептуна». Під час другої зміни було влаштовано безліч спортивних змагань, переможці отримали низку нагород. Жвавими були змагання з волейболу, адже студенти щодня готувалися на території табору відпочинку. Студенти відзначили якість трьохразового харчування в таборі, яке для них теж було безкоштовним, а також переваги проживання в нових будиночках та користування новим санвузлом з душовими чоловічими та жіночими кабінами. За словами відпочиваючих, в таборі «Медик» чарівна атмосфера – тут завжди хочеться залишатися з друзями.

Попереду ще 2 зміни відпочинку:
ІІІ зміна – з 21 липня по 30 липня;
ІV зміна – з 31 липня по 09 серпня.

Профком студентів