ЗАСІДАННЯ СЕКЦІЇ “ПАТОЛОГІЧНА ФІЗІОЛОГІЯ” У РАМКАХ КВІТНЕВОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ СЕСІЇ

24.04.2018

18 квітня 2018 року на базі кафедри патофізіології відбулося традиційне щорічне засідання Квітневої студентської наукової сесії, секція “Патологічна фізіологія”. Відкрили засідання та виступили з вітальним словом проректор з наукової роботи, проф. Черенько Т.М. та члени журі: проф. Зябліцев С.В., проф. Панова Т.І., проф. Натрус Л.В. Усім учасникам побажали наукових успіхів та гарних результатів.

Було заслухано 11 цікавих доповідей, після чого проведено відкрите засідання журі з визначенням переможців.

Диплом І ступеня  отримала Фокіна Дар’я Олександрівна, студентка 6 курсу медичного факультету №1, за доповідь на тему: “Порушення естрального циклу при експериментальній черепно-мозковій травмі” (науковий керівник: ас. Мироненко О.І.).

Дипломи ІІ ступеня отримали Деркач Сергій Олександрович, студент 3 курсу медичного факультету №1 з темою доповіді “Патогенез виникнення та розвитку бронхіальної астми” (науковий керівник: проф., д.м.н. Зябліцев С.В.) та Новицька Юлія Вікторівна, студентка 3 куру медичного факультету №1 з доповіддю “Тромботична тромбоцитопенічна пурпура” (науковий керівник: ас. Решетинський В.В.).

Дипломами ІІІ ступеня нагороджено Косенко Дар’ю Олегівну, студентку 3 курсу медичного факультету №2, за доповідь “Патогенез автоімунного тиреоїдиту Хашимото” (науковий керівник: ас. Решетинський В.В.), Пижук Марію Олександрівну, студентку 3 курсу медичного факультету №2, за доповідь “Патогенетичні механізми розвитку аутизму” (науковий керівник: ас. Тимченко М.Д.), а також Василевського Антонія Олександровича і Логінову Алевтину Дмитрівну, студентів 3 курсу медичного факультет №1, за спільну доповідь на тему: “Гемічна та циркуляторна гіпоксія: вплив на систему протеолізу та фібринолізу. Адаптація та наслідки” (науковий керівник: ас. Перепелиця Ю.В.).

Усім доповідачам вручено сертифікати учасників та подарункові книги з лабораторної діагностики. Дякуємо всім учасникам та організаторам конференції! Запрошуємо всіх охочих до співпраці в галузі науки у майбутньому!

 

Кафедра патофізіології