ЗАСІДАННЯ СНТ КАФЕДРИ ФІЗИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА СПОРТИВНОЇ МЕДИЦИНИ

26.04.2018

25 квітня відбулося засідання студентського наукового гуртку кафедри «Фізичної реабілітації та спортивної медицини» присвячене фізичній реабілітації при судинних патологіях дисплазії сполучної тканини.

Було представлено 8 доповідей, як студентів членів СНТ кафедри, так і студентів ІІ та ІІІ медичних факультетів.

Цікаві доповіді були представлені студентами Загрійчук Вікторії та Ільчук Наталії «Аневризма аорти черевного відділу аорти», Тарасюк Аліни «Варикози як прояв дисплазії сполучної тканини», Голобородько Андрія «Візуалізація судин нижніх кінцівок при венозній недостатності». Варто відзначити, що Андрій щойно повернувся зі студентської конференції в м. Бухарест, але це не завадило йому підготувати цікаву доповідь на засідання СНТ.

Під час проведення засідання СНТ, його керівником, доцентом Коршаком В.М. було проведено майстер-клас для студентів. Коршак В.М. показав студентам,  як правильно проводити функціональну пробу для діагностики венозної недостатності нижніх кінцівок, а також УЗД венозної системи нижніх кінцівок.  Кожен зі студентів, які приймали участь у засіданні СНТ кафедри спробували оволодіти цими навичками для використання їх у своїй майбутній діяльності.

Кафедра фізичної реабілітації та спортивної медицини