ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА КАФЕДРИ ГІГІЄНИ ТА ЕКОЛОГІЇ №2

23.05.2018

17 травня 2018 року відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка кафедри гігієни та екології №2, на якому було обговорено проблему наявності в космосі сміття, зокрема, його вплив на екологію Землі та безпеку людей. В ході обговорення було проаналізовано основні існуючі на сьогодні шляхи вирішення даної проблеми.

На засіданні гуртка виступила студентка 1 курсу 2 медичного факультету Думицька Іванна з науковою роботою на тему: «Космічне сміття. Його вплив на екологію Планети. Шляхи вирішення екологічної проблеми». Доповідь була зроблена у присутності співробітників кафедри гігієни і екології №2, членів наукового гуртка кафедри і студентів фармацевтичного факультету НМУ. Робота оцінена на відмінно і рекомендована до друку.

Студентка Думицька Іванна проявила не лише поглиблений інтерес до навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності, основи біоетики і біобезпеки», але й продемонструвала гарне вміння аналізувати джерела наукової літератури, інформаційні електронні бази. Для вирішення окремих завдань і формулювання висновків свого дослідження використовувала телескоп Київської обсерваторії.

Кафедра гігієни і екології №2