ЗАВЕРШИЛАСЯ ПЕРША ЗМІНА ВІДПОЧИНКУ СТУДЕНТІВ В СОТ «МЕДИК»

13.07.2017

Протягом 10 днів (з 1 по 10 липня 2017 року) тривав літній відпочинок студентів Національного медичного університету імені О.О. Богомольця в спортивно-оздоровчому таборі «Медик». За час першої зміни в таборі безкоштовно відпочили 186 студентів Університету. Це стало можливим завдяки старанням адміністрації НМУ та ректора, член-кореспондента НАМН України, професора Катерини Амосової. Цьогоріч студенти НМУ знову відчули всю атмосферність місця – СОТ «Медик» знаходиться в Конче-Заспі на березі річки Козинка.

3-разове якісне та збалансоване харчування, різноманіття ігрового інвентарю, цікава розважально-виховна програма, мальовнича природа, завжди дружні студенти – завдяки цьому кожен день перебування в таборі був насичений, а більшість відпочиваючих першої зміни не хотіли покидати базу відпочинку. Ще на відкритті «сезону» відпочинку студентів, ректор наголосила на важливості подальшої модернізації СОТ «Медик» та оновленні матеріальної бази табору. Якщо ще кілька років тому реконструкція табору була лише ідеєю, то сьогодні вдалося її реалізувати – цього року оновлено 15 будиночків, а раніше були відремонтовані побутові приміщення та їдальня, також замінено електромережі зовнішнього освітлення і водопровід.

Під час відпочинку студенти грали у футбол, волейбол, пінг-понг, а також інтелектуальні ігри. Увечері для них організовували дискотеки та перегляди фільмів. Теплі вечори біля вогнища під супровід гітари та співу так і залишилися в пам’яті студентів про літній відпочинок в «Медику». А вечір 6 липня студенти пам’ятатимуть довго – для них спільними зусиллями адміністрації університету та Профкому студентів НМУ було проведено Свято Івана Купала, де вони відчули багатство українського фольклору та побачили традиції цього дня. Колектив Профкому студентів за дорученням 186 відпочиваючих студентів дякують ректору НМУ імені О.О. Богомольця, професору Катерині Амосовій та проректору з науково-педагогічної роботи та перспективного розвитку, професору Олександру Никитюку за можливість безоплатного оздоровлення в СОТ «Медик» та значний вклад в його модернізацію.

Нагадаємо, СОТ «Медик» чекає ще 3 зміни студентів:
ІІ зміна – з 11 липня по 20 липня;
ІІІ зміна – з 21 липня по 30 липня;
ІV зміна – з 31 липня по 09 серпня.

Профком студентів НМУ