ЗБОРИ ТА ЗАСІДАННЯ СНГ КАФЕДРИ МЕДИЦИНИ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ТА ТАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ

02.11.2017

1 листопада 2017 року на кафедрі медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулися установчі збори та засідання студентського наукового гуртка кафедри.

Науковий керівник студентського гуртка, доцент Загороднюк К.Ю. презентував основні напрямки наукової діяльності кафедри та можливість участі студентів у виконанні відповідних розділів роботи. Також до уваги присутніх була представлена доповідь: «CBRN агенти, методи та засоби захисту. Особливості лікувально-евакуаційного забезпечення та надання невідкладної медичної допомоги», проведено майстер-клас з відпрацювання практичних навичок надання домедичної допомоги при дії CBRN агентів виходячи із завдань тактичної медицини.

Присутні обговорили календарно-тематичний план засідань студентського наукового гуртка кафедри та обрали старосту гуртка кафедри – Адоніна Д.І. (студент 4 курсу, медичний факультет №2). Студентський колектив та співробітники кафедри висловили подяку ректору, професору Катерині Амосовій та адміністрації НМУ за організацію нової кафедри та створення відмінних умов для проведення навчального процесу на кафедрі медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини НМУ. Завдяки підтримці з боку керівництва та реагування на сучасні потреби студентської молоді, кафедра медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини НМУ долучилася до формування високої професійної компетентності фахівців медичної галузі.

АЛГОРИТМ ПЕРШИХ ДІЙ У НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ

Кафедра медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини