ЗУСТРІЧ ГОЛОВИ КМДА В.Д.БОНДАРЕНКА З МЕДИКАМИ СТОЛИЦІ

08.04.2014
8 квітня 2014 року в актовій залі фізико-хімічного корпусу Університету відбулася зустріч голови КМДА
В.Д. Бондаренка з медичною спільнотою столиці та Київською міською профспілкою працівників охорони здоров’я.
У президії заходу були очільник КМДА В.Д. Бондаренко, Голова Ради Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я Л.В. Канаровська, президент НАМН академік А.М. Сердюк, Директор Департаменту охорони здоров’я КМДА В.А. Мохорєв та проректор з науково-педагогічної роботи НМУ імені О.О. Богомольця професор О.П. Яворовський.
Обговорювалися важливі питання реформування сучасної системи охорони здоров’я столиці, зокрема питання поліпшення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я столиці (а це понад 700 установ), постійна проблема дефіциту медичних кадрів у м. Києві, необхідність реорганізації та реструктуризації медичних закладів тощо.
Голова Київської міської адміністрації В.Д. Бондаренка у своєму виступі наголосив на тому, що міська влада докладе необхідних зусиль для включення всіх існуючих проблем у відповідні нормативні документи з метою якнайшвидшого їх вирішення. Володимир Дмитрович запевнив присутніх, що для оптимізації спільної роботи при КМДА працюватиме Громадська з метою забезпечення населення якісним медичним обслуговуванням, а медичних працівників нормальними умовами праці та гідною заробітною платою.
Наприкінці засідання грамотами та преміями було нагороджено переможців конкурсу серед установ охорони здоров’я м. Києва на кращу постановку роботи з соціального партнерства працівників та адміністрації – на кращий колективний договір року.