ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПСИХІАТРІЇ ТА НАРКОЛОГІЇ

28.04.2017

24-26 квітня 2017 року на базі кафедри психіатрії, наркології та медичної психології Харківського національного медичного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з психіатрії та наркології, у якому взяли участь 29 студентів з 16 вищих навчальних закладів України.

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця представляли: студентка V курсу медичного факультету № 2 Анастасія Борисюк, студентка VІ курсу медичного факультету № 2 Ірина Бебік, студентка V курсу медичного факультету № 2 Анастасія Власюк та студентка V курсу медичного факультету № 1 Олена Кузьміна. Студенток до олімпіади готували професор кафедри Н.О. Дзеружинська та доцент П.Ю. Дупленко під керівництвом завідувача кафедри професора О.К. Напрєєнка. Завдання Олімпіади складалось з двох частин – теоретичної (вирішення клінічних задач, тестові запитання та розв’язання психіатричного кросворду) та практичної (клінічна бесіда з пацієнтом, оцінка патопсихологічної симптоматики та написання псих. статусу).

За результатами змагання І місце посіла Власюк А.В., Бебік І.В. отримала диплом «За відмінне володіння методом спрямованої клінічної бесіди», студентки також отримали Диплом за І місце у командній першості.

Кафедра психіатрії та наркології