ДЕНЬ ФАХІВЦЯ НА ТЕМУ : «МАРКЕТИНГ ТА МЕНЕДЖМЕНТ У МЕДИЦИНІ ТА ФАРМАЦІЇ»

21.05.2015

 20 травня 2015 року в читальному залі наукової бібліотеки НМУ імені О.О.Богомольця для керівників закладів охорони здоров’я  м. Києва та Київської області було проведено День фахівця на тему : «Маркетинг та менеджмент у медицині та фармації», який став втіленням різних форм популяризації літератури. 
         Захід було підготовлено бібліотекою нашого Університету спільно з кафедрою     менеджменту охорони здоров’я, кандидатами медичних наук, доцентами Т.А. Вежновець та  В.В. Таран.
         З вступним словом про історію бібліотеки та її структуру  розповіла завідувач бібліотеки  Л.О. Матюхіна.
   До уваги присутніх було представлено книжково-ілюстративну виставку “Маркетинг  та менеджмент у медицині та фармації». Загалом було експоновано 98 джерел. Завідувачами відділів обслуговування бібліотеки Л.В.Галицькою та А.О.Ковель, головним бібліографом Т.К.Самусенко було проведено бібліографічний огляд літератури та періодичних видань, надано консультації по роботі з електронним каталогом, ресурсами мережі Інтернет, довідково-бібліографічними картотеками. Підготовлено та розповсюджено серед учасників заходу рекомендаційний список літератури «Менеджмент та  маркетинг в системі охорони здоров’я України». 

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця