English Speaking Club for Dentists – засідання щомісяця!

20.11.2018

5 жовтня в конференц-залі стоматологічного корпусу відбулося перше засідання англомовного гуртка студентів стоматологів English Speaking Club for Dentists на тему : We are the Dentists. На засіданні виступив з доповіддю аспірант кафедри стоматології Шуминський Є., поділившись власним досвідом стоматологічної практики та наголосивши на значенні вивчення англійської мови. Також у засідання взяли активну участь студенти 1 курсу стоматологічного факультету, які підготували цікаві сценки з життя стоматологів, організували змагання та квести англійською мовою.

2 листопада в конференц-залі стоматологічного корпусу відбулося друге засідання англомовного гуртка студентів стоматологів English Speaking Club for Dentists на тему : Pediatric Dentistry. На засіданні виступили декан стоматологічного факультету професор Біденко Н.В. з бліц-опитуванням стоматологічного брейн-рингу англійською мовою, доцент кафедри дитячої терапевтичної стоматології та профілактики стоматологічних захворювань Сороченко Г.В., асистент цієї ж кафедри Немирович Ю.П., які у власній презентації показали студентам основні  особливості професії дитячого стоматолога. За активної участі студентів 1 курсу були організовані ігри, квести, вирішення проблемних завдань.  Варто відзначити, що в засіданні взяли участь також студенти медичних факультетів, а також студенти факультету підготовки іноземних громадян. Всього в роботі засідання взяли участь 46 студентів.

Наступне засідання, присвячене темі Dental Emergencies, відбудеться 7 грудня в конференц-залі стоматологічного факультету о 16.00. Запрошуються всі бажаючі.

Кафедра іноземних мов

Деканат стоматологічного факультету