I ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З АКУШЕРСТВА ТА ГІНЕКОЛОГІЇ

01.03.2018

22 лютого 2018 року на кафедрі акушерства та гінекології №1 НМУ імені О.О. Богомольця відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади (ВСО) з акушерства та гінекології.

Програма І етапу ВСО складалась з чотирьох частин:
1 частина – письмова: відповідь на запитання з акушерства та гінекології, які не обмежені навчальною програмою (загальна кількість 10);
2 частина – «Питання – відповідь»: студенти почергово запитують один одного; 3 частина – «Бліц»: короткі запитання, що вимагають короткої відповіді; 4 частина – «Грант»: проект наукового дослідження. Модератор олімпіади – куратор студентського наукового гуртка кафедри акушерства та гінекології №1 к.м.н., доцент Сергій Леуш. Члени журі: д.м.н., доцент Олександра Загородня, асистент Тетяна Наритник, асистент Леся Жабіцька. Учасниками олімпіади були 8 студентів 5 та 6 курсів.

Переможцями І етапу ВСО стали: Цапяк Кіра – студентка 6 курсу медичного факультету №1, Єсип Наталія – студентка 6 курсу медичного факультету №1, Головко Олександра – студентка 5 курсу медичного факультету №1.
З переможців І етапу ВСО буде сформовано команду, яка представлятиме Університет на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з акушерства та гінекології у 2017-2018 навчальному році, що пройде на базі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Бажаємо успіху студентам!

Кафедра акушерства та гінекології №1