ГУМОРИСТИЧНЕ ШОУ НМУ “НОВОРІЧНА СЕСІЯ”

28.12.2016

27 грудня 2016 року в конференц-залі фізико-хімічного корпусу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулася грандіозна гумористична подія – COMEDY Show NMU «Новорічна сесія».

Організатори заходу – Студентський парламент НМУ (голова відділу громадської діяльності СП Айнур Багірова, команда “Діти Гіппократа”). Святкову програму вечора вели учасники команди “Діти Гіппократа”, які стали відомими і за межами університету своїми гумористичними виступами. На шоу завітали декани факультетів, завідувачі кафедр, студенти та гості.

Захоплюючі виступи студентів оцінювало журі у складі проректора з науково-педагогічної роботи, доцента Олени Стеченко, начальника відділу організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки Олени Горової та голови Студентського парламенту НМУ Костянтина Ковалішина.

Замість звичних для усіх балів, команди отримували цукерки. Переможцем шоу стала команда “Хромосома №47”, яка зібрала найбільше «солодких балів». На високому рівні пройшли виступи команд “Бец boys” та “Біла гвардія”.

Родзинкою вечора став й імпровізований батл між командами та глядачами. Він проходив у вигляді модуля та передбачав два запитання: одне теоретичне та одне практичне. Також для гостей заходу була організована новорічна лавка, де кожен міг скуштувати різні смаколики.

Свято завершилось незабутніми, запальними жартами талановитих студентів університету, а також нагородженням переможців Кубком чемпіона COMEDY Show NMU.

Прес-центр