Конспірологія і залякування як засіб повернення влади

10.12.2018

Інформаційна довідка

“Першим завданням тирана буде залучати громадян в якісь війни, щоб народ відчував потребу в правителі. А якщо він запідозрить кого-небудь у вільних думках і в запереченні його правління, то таких людей він знищить під приводом, ніби вони віддалися ворогові”  Платон

 

Фейковий сайт nmu.life продовжує спроби дестабілізації роботи Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. З метою створити ілюзію небезпеки для колективу в цілому і кожного його члена окремо, та пошуків лідерів для захисту, колишні «правителі» використовують будь-які надумані інформаційні приводи, а конспірологія для них є звичайним інструментом. На щастя, життя Університету проходить в плановому режимі, а освітній процес забезпечується повною мірою. Адміністрація НМУ імені О.О. Богомольця відкрита до спілкування і будь-які відповіді можна отримати безпосередньо на бул. Т. Шевченка, 13, і відповіді будуть багато повніші і точніші, ніж на сайтах з вигаданою інформацією.

Однією із цілей, для осіб зацікавлених в дестабілізації роботи НМУ, які вони переслідують, є саботаж проведення запланованої Вченої Ради, на якій будуть розглядатися вкрай важливі питання життєдіяльності Університету – затвердження правил прийому на 2019 рік, питання присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам, на які вони повністю заслуговують.

Наголошуємо на тому, що в разі реалізації плану по дестабілізації, це поставить під загрозу роботу Університету в цілому, проведення освітньої, фінансово-господарської та іншої діяльності наприкінці календарного року.