НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ МЕДИЧНИХ ФАКУЛЬТЕТІВ НА БАЗІ КАФЕДРИ ГІГІЄНИ ТА ЕКОЛОГІЇ №1

14.12.2018

13 грудня 2018 року на кафедрі гігієни та екології №1 відбулась традиційна щорічна навчально-наукова конференція студентів медичних факультетів.

Вітаючи учасників конференції, декан медичного факультету №4 професор Ігор Михайлович Пельо побажав плідної роботи, конструктивного діалогу, нових вагомих здобутків юним науковцям.

Теми доповідей студентів, які були представлені англійською і української мовами, охопили велике коло нагальних гігієнічних проблем: від оцінки шкільних меблів до профілактичних аспектів харчування.

У атмосфері цікавих, а інколи і неочікуваних запитань, обговорення результатів досліджень і жвавої дискусії, студенти разом з викладачами взяли участь в оцінюванні кожної роботи.

Після заслуховування доповідей учасників конференції староста наукового гуртка кафедри гігієни та екології №1 Сергій Деркач на правах незалежного спостерігача провів підрахунок голосів студентів і обробку отриманих результатів.

Переможцями стали:

І місце одержав студент 3 курсу Jessica Asil Maduka за доповідь «THE IMPACT OF SEATING ARRANGEMENT ON STUDENTS’ LEARNING IN SECONDARY SCHOOLS IN NIGERIA»;

ІІ місце – студентка 3 курсу Цибенко Діана  за доповідь «ПЕРЕЇДАННЯ ЯК ФАКТОР РИЗИКУ В ПАТОЛОГІЇ ЛЮДИНИ, МЕТОДИ ПРОФІЛАКТИКИ ОЖИРІННЯ»;

ІІІ місце  – студентка 6 курсу Наталія Семенко  за доповідь «ГІГІЄНІЧНІ АСПЕКТИ НАГЛЯДУ ЗА ТУБЕРКУЛЬОЗОМ В УКРАЇНІ».

Було відзначено, що студенти-доповідачі продемонстрували велику зацікавленість та обізнаність у наукових питаннях гігієнічного профілю медицини.