НОВИЙ ПРОЕКТ СТУДЕНТІВ-МЕДИКІВ З НАЦІОНАЛЬНИМ ІНСТИТУТОМ СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ ХІРУРГІЇ ІМЕНІ М.М. АМОСОВА

14.11.2016

UMSA Kyiv розпочинає новий проект разом з Національним інститутом серцево-судинної хірургії імені М.М.Амосова.

Метою проекту є підвищення особистої та професійної свідомості студентів медичних університетів та інтернів, покращення надання медичної допомоги кардіологічним хворим та рівня освіченості у найактуальніших проблемах серцево-судинної патології, а також надання можливості відпрацювання теоретичних знань на практиці.

Програма проекту складається з двох частин: теоретичної та практичної. Теоретична частина представлена курсом лекцій, які будуть проводитися найкращими спеціалістами інституту на визначені теми. Під час практичної частини студенти матимуть змогу ознайомитись із загальною структурою інституту, а також пройти місячне стажування з ротацією по різних відділеннях.

Після лекційного курсу учасникам програми потрібно пройти реєстрацію, тестування та співбесіду після чого будуть допущені до практичної частини.

Щоб стати учасником проекту, необхідно заповнити форму: https://goo.gl/forms/FbO8aKzDt25B9dLI3

Найближчим часом буде опублікований план лекцій.

Перша вступна лекція від проекту UMSA Kyiv “Cardiology In Use” на тему: “Інноваційні методи діагностики та лікування кардіохірургічних хворих. Актуальні питання серцево-судинної патології”. Лекція відбудеться 15 листопада о 16:00 в Інституті М. Амосова (вул. М. Амосова, 6, конференц зала). Лектор – директор Інституту, член-кореспондент НАМН України, доктор медичних наук, професор Василь Лазоришинець.

Зареєструватися на лекцію можна за посиланням: https://goo.gl/forms/pEjZbFJaiQyggkqy2

Деталі проекту: https://vk.com/club132789003

Координатор: Бойко Катерина (063 431 25 18).

UMSA Kyiv,
відділ міжнародних зв’язків