ПРО ВАЖЛИВІСТЬ МЕДИЧНОЇ ПРОФЕСІЇ РОЗПОВІДАЛИ УЧНЯМ ГІМНАЗІЇ ТА ЛІЦЕЇСТАМ

24.10.2016

19 жовтня 2016 року студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця спільно з деканом Медичного факультету №1, професором Володимиром Мельником проводили профорієнтаційну роботу серед учнів гімназії №33 м.Києва та ліцеїстів Українського медичного ліцею НМУ імені О.О. Богомольця.

На зустрічі були присутні більше 90 учнів. 60% з присутніх хочуть обрати НМУ для продовження навчання та освоєння медичної спеціальності (студенти провели опитування).

Професор Володимир Мельник виступив з презентацією, під час якої розповів учням про переваги та пріоритети вступу до Національного медичного університету, правила та умови прийому на навчання, майбутню професію, яку обиратимуть учні, а також розказав про розподіл студентів з працевлаштування.

Представники Студентського парламенту НМУ імені О.О. Богомольця студентка 4 курсу Медичного факультету №1 Айнур Багірова та студент 4 курсу медичного факультету №3

Станіслав Сторожинецький ознайомили учнів та ліцеїстів зі студентським самоврядуванням в університеті та розповіли про можливості, які відкриваються перед кожним абітурієнтом, який стане студентом НМУ, а також про те, що життя студента це не лише навчання, а й цікаві зустрічі з відомими лікарями, медичні дослідження, наукові конференції та участь у різноманітних студентських гуртках. Студенти також розповіли про значення та важливість медичної професії для людства.

Прес-центр

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВІДДІЛУ ГРОМАДСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ