СЕКЦІЯ “ФІЗІОЛОГІЯ” В РАМКАХ КВІТНЕВОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ СЕСІЇ

03.05.2018

26 квітня 2018 року на кафедрі фізіології в рамках «Квітневої студентської наукової сесії – 2018» (КСНС) була проведена секція «Фізіологія». Для забезпечення належного рівня організації та проведення КСНС було створено журі у складі завідувача кафедри, доцента Карвацького І.М – голова журі, ст. викл. Несвітайлової К.В., ас. Щербака С.М.

Після ретельного відбору до участі в сесії було рекомендовано 7 кращих наукових роботи, авторами яких стали студенти з НМУ. Захід відкрив завідувач кафедри, доцент Карвацький І.М., який привітав учасників конференції, побажав творчих успіхів, натхнення та перемоги. Незалежне оцінювання доповідей здійснювалось журі за наступними критеріями: актуальність та наукова новизна теми, якість підготовки презентації, обізнаність у темі дослідження, конструктивність запитань доповідача до інших учасників засідання.

На підставі відкритого обговорення наукових робіт та наукових доповідей учасників студентської наукової сесії журі нагородило студентів: диплом І ступеня Соснов Михайло Костянтинович, «Вплив кетонових тіл на синаптичну пластичність в гіпокампі» – нагородження переможця КСНС «Фізіологія» дипломом І ступеня відбудеться на загальному Підсумковому пленарному засіданні у травні 2018 року. Дипломом ІІ ступеня були нагороджені Думчак Дмитро Іванович, Тертична Юлія Юріївна, «Оксид озоту і судини».

Дипломом третього ступеня були нагороджені Зинич Іван Іванович, «Фактори профілактики цукрового діабету та його ускладнень», Михайленко Ренат Володимирович, «Нейроімпланти й електрохімічна стимуляція в лікуванні паралічу кінцівок». Всі учасники отримали сертифікати.

Бажаємо нашим переможцям наснаги і натхнення для досягненнях ще більших наукових вершин!

Кафедра фізіології