СПІВРОБІТНИКИ КАФЕДРИ ГІГІЄНИ ТА ЕКОЛОГІЇ №1 ПРОЙШЛИ СТАЖУВАННЯ НА БАЗАХ УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ РЕНЕ ДЕКАРТА ТА УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ДЕНІ ДІДРО (ФРАНЦІЯ)

12.02.2018

Співробітники кафедри гігієни та екології №1 Національного медичного університету імені О.О.Богомольця – доцент Анна Антоненко, доцент Олена Вавріневич та доцент Наталія Мережкіна з 28 січня по 4 лютого проходили стажування в рамках освітньої Програми для українських фахівців у сфері охорони здоров’я та фармації.

Проект організовано французькою неурядовою громадською організацією «Асоціація французько-української співпраці у сфері охорони здоров’я та фармації» (ASFUDS) у співпраці з Українським лікарським товариством у Львові. В Програмі приймали участь 56 лікарів, інтернів та студентів медичних університетів із числа громадян України.

Протягом стажування фахівці НМУ імені О.О. Богомольця ознайомились з кращими у світі моделями охорони здоров’я, роботою провідних медичних установ та системою підготовки медичних кадрів у Франції (відділення акушерства та гінекології шпиталів Дяконес та Робера Дебре, відділення радіології шпиталю Холель-Дью, відділення кардіології шпиталю Жоржа Помпіду, відділення ургенції шпиталю Беклер у Кламарі, медичний факультет Університету імені П’єра і Марії Кюрі) та Німеччині (Берлінський медичний університет Шаріте).

В кінці освітньої програми кожен учасник Програми отримав іменний сертифікат про стажування за кордоном, 72 год.

Кафедра гігієни та екології № 1