СТУДЕНТ СТОМАТОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ – ПЕРЕМОЖЕЦЬ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ

25.04.2016

21-22 квітня 2016 року на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу на кращу студентську практичну роботу зі стоматології «Фахівець-2016», до участі в якому було запрошено по одному студенту 4-5 курсів з кожного вищого навчального медичного закладу України, що перемогли на відбіркових змаганнях. 

Переможцем фіналу став студент 5 курсу стоматологічного факультету Національного медичного університету імені О.О.Богомольця Рашид Мамедзаде. Його робота отримала найвищу сумарну оцінку журі. Виконувати естетичні реставрації зубів Рашиду, безперечно, допомагає його талант художника – студент-стоматолог закінчив Республіканську художню школу ім. Т.Г.Шевченка в Києві і обрав спеціальність, що також вимагає творчих здібностей. 

Диплом переможця Рашид отримав з рук ректора Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, професора Михайла Корди та завідувача кафедри терапевтичної стоматології Університету к.мед.н. доцента Михайла Лучинського. В роботі журі конкурсу взяв участь заступник декана стоматологічного факультету НМУ імені О.О. Богомольця, к.мед.н. Валерій Філоненко.

 

 

 

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця