СТУДЕНТИ ПОДАРУВАЛИ СВЯТО СИРОТАМ В ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

21.12.2016

Напередодні Дня святого Миколая студенти медичного факультету №3 Національного медичного університету імені О. О. Богомольця провели благодійну акцію, ставши волонтерами свята для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Цього року студенти відвідали два дитячі будинки: Вишгородський районний дитячий будинок «Любисток», де живуть дітки від чотирьох років та дитячий будинок змішаного типу «Світанок» Ставищенського району Київської області з дітьми від 10 до 18 років.

Волонтери завітали зі святковою виставою-мюзиклом та подарували дітям костюмований сюрприз, перевдягнувшись у героїв казки «Бременські музиканти».

Дітям, яким бракує найголовнішого – батьківського тепла і турботи – студенти НМУ намагались створити справжнє свято. Вони зібрали іграшки, книги, одяг, ліки, солодощі, канцтовари, фрукти та найнеобхідніші речі для вихованців дитячих будинків – і протягом дня розважали дітей та грали з ними, малювали, розмовляли і мріяли.

За один день студенти факультету разом з деканом, професором Оксаною Виговською проїхали 361 кілометр. Дарувати діткам радість та подарунки на День святого Миколая стало традицією медичного факультету №3.

Деканат медичного факультету №3