СВЯТО ВІД СТУДЕНТІВ ДЛЯ ДІТЕЙ ІЗ БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «РОДИНА»

11.04.2018

31 березня студенти-педіатри організували свято для дітей із благодійної організації «Родина» , з якою вже співпрацюють третій рік поспіль. Свято було організовано з нагоди Міжнародного дня людини з синдромом Дауна, який у всьому світі відзначається 21 березня.

Барабанний майстер-клас, безліч конкурсів, особливий квест з подарунками, привітання іменинниці, чаювання і надзвичайно смачний торт – все це переповнило всіх присутніх позитивними емоціями та радістю.

Ми вдячні нашим студентам-волонтерам: Вавшкевич Анастасії, Аксьон Катерині, Золотову Дмитру (3 курс), Ганик Наталії, Чепурко Марині (2 курс), Дігтяр Мирославі, Архиповій Анастасії (1 курс) за докладені зусилля, доброту й свято, яке вони організували й провели в БО «Родина».

Ну і, звичайно, ми б нічого не зробили в цьому житті без сім’ї. А «Родина» нагадує нам про це. Дякуємо Олександрі Посівнич за постійну підтримку і потужну допомогу в організації і проведенні різноманітних заходів спільно із БО «Родина».

Студенти-педіатри створили відеоролик про дітей із синдромом Дауна, який  можна переглянути за посиланнями https://www.youtube.com/watch; https://www.facebook.com/tretiymedichniy

 

Деканат, Студрада медичного факультету №3