УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ-ПЕДІАТРІВ У ХХІІ МІЖНАРОДНОМУ МЕДИЧНОМУ КОНГРЕСІ СТУДЕНТІВ І МОЛОДИХ ВЧЕНИХ

04.05.2018

23-25 квітня у місті Тернопіль відбувся ХХІІ Міжнародний медичний конгрес студентів і молодих вчених. В роботі медичного конгресу взяли участь  молоді вчені з країн близького та далекого зарубіжжя та студенти  українських медичних вишів. Наукова програма конгресу включала в себе розгляд різноманітних питань у галузі теоретичної, експериментальної та практичної медицини. Його мета – об’єднати зусилля молоді для досягнення кращого суспільного здоров’я в Україні та світі. В рамках конгресу відбулося 23 секційних засідання за різноманітними напрямками медицини.

З доповіддю на тему «Особливості поєднаних  герпесвірусних інфекцій у дітей за 2012-2017 роки» в секційному засіданні «Педіатрія» прийняли участь студенти-педіатри 5 курсу Юлія Колесник, Дмитро Дяченко (науковий керівник: професор кафедри дитячих інфекційних хвороб, декан медичного факультету №3 Оксана  Виговська).

Майбутні педіатри гідно представили наш Університет, познайомилися із студентами-педіатрами з інших медичних Університетів України, обговорили спільні наукові проекти за напрямком дитячі інфекційні хвороби зі студентами Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова та Запорізького державного медичного університету.

Деканат медичного факультету №3