УСПІХИ УНІВЕРСИТЕТСЬКИХ ГИРЬОВИКІВ

01.11.2016

12 жовтня у спортивному комплексі Національного медичного університету О.О.Богомольця в рамках святкування 175-річчя Університету відбувся чемпіонат НМУ з гирьового спорту. Змагання проводилися за програмою естафети.

У змаганнях взяли участь шість команд НМУ. Перше місце посіла команда стоматологічного факультету, на другому місті студенти медичного факультету №1, на третьому місці команда фармацевтичного факультету. Переможці і призери змагань були нагороджені медалями і дипломами. Головний суддя і організатор змагань, професор кафедри фізичного виховання і здоров’я, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України, рекордсмен Книги рекордів Гіннесса, суддя міжнародної категорії Юрій Щербина. Висловлюємо слова подяки спортивній комісії профкому студентів НМУ та Sport Club NMU за допомогу в організації цього спортивного заходу, за музичний супровід та за танцювальну композицію.

14 жовтня з нагоди святкування Дня захисника Вітчизни і Дня Українського Козацтва на стадіоні «Старт» відбулися масові заходи за участю групи силового жонглювання «Козацькі витівки» (керівник та активний учасник групи професор Щербина Ю.В.). Не зважаючи на вітер і холод, козаки продемонстрували свою майстерність перед глядачами м. Києва.

15 жовтня у відбувся відкритий Чемпіонат м. Борисполя з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь провідні спортсмени міста Бориспіль і Київської області. Друге місце у змагання виборов студент 5 курсу стоматологічного факультету Егембердиєв Зеріпбай, який був нагороджений медаллю, дипломом і цінним подарунком.