В БРАЗИЛІЇ ТРИВАЄ СТАЖУВАННЯ ВИКЛАДАЧІВ СТОМАТОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

09.08.2016

В провідних клініках та університетах Бразилії триває стажування викладачів стоматологічного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

В рамках програми стажування команда стоматологів-хірургів з НМУ зустрілася з ректором UNILAVRAS – Університету м. Лаврас (Бразилія) професором Крістін Лункес (Christiane Amaral Lunkes Argenta). Під час зустрічі учасники обговорили напрямки співпраці двох університетів.

Викладачі НМУ взяли участь у науково-практичній конференції “DENTAL SEMINAR BRAZIL-UKRAINE”, на якій презентували Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, стоматологічний факультет НМУ, а також Український центр лікування пацієнтів з вродженими вадами обличчя. За участь в Конференції викладачі стоматологічного факультету НМУ були нагороджені сертифікатами.
Українська делегація вручила членам бразильської команди “Smile Ukraine” дипломи про участь у VII Міжнародному медичному форумі 2016.

Нагадаємо, що плідна співпраця НМУ та провідних лікувальних і навчальних закладів Бразилії відбувається у рамках виконання спільного проекту «Посмішка України» (Smile Ukraine), котрий спрямований на лікування пацієнтів із деформаціями щелепно лицевої ділянки і, зокрема, незрощенням піднебіння та верхньої губи. Фінансування проекту відбувається за рахунок гранту від міжнародної благодійної організації Rotary.

Прес-центр