ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2018: ТРИНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ

25.07.2018

25 липня в морфологічному корпусі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбувся останній з трьох вступних іспитів для абітурієнтів пільгових категорій, – з хімії, який приймала комісія під головуванням доцента кафедри медичної та загальної хімії Валентини Сліпчук.

Звертаючись до абітурієнтів, в.о. ректора, член-кореспондент НАПН України, професор Ярослав Цехмістер наголосив, що вступна кампанія проходить успішно, НМУ імені О.О.Богомольця підтверджує свій статус одного з найавторитетніших закладів вищої освіти України.

Відповідальний секретар приймальної комісії НМУ Юрій Марущенко акцентував на організаційних моментах проведення екзамену та повідомив, що за підсумками двох попередніх вступних іспитів усі абітурієнти пільгових категорій продемонстрували достатній рівень знань для участі у конкурсі.
Завтра, 26 липня, в НМУ імені О.О.Богомольця останній день прийому документів від абітурієнтів.

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Владислав Кириленко, м. Київ:
«Мої мама і бабуся – медпрацівники, тому з особливостями професії обізнаний. Хочу стати стоматологом і допомагати людям. Сьогодні планую здати хімію, з якою у мене у школі було все добре. Правда, не дуже хочеться зустрітися під час іспиту з нуклеїновими кислотами. А от різноманітні хімічні реакції – це моя улюблена тема».

 

 

 

 

 

 

 

Софія Уразгільдєєва, м. Київ:
«Я з родини лікарів. Цей фах обрали мої брат і сестра, і от до НМУ вступаю я. Вибір свідомий, бо професія лікаря – це престижно, вона дає багато можливостей. А НМУ імені О.О.Богомольця – сучасний навчальний медичний заклад, який допоможе у майбутньому ці можливості реалізувати. До того ж у медицині сьогодні є що міняти на краще. Сподіваюсь, сьогодні мені вдасться продемонструвати свої знання з хімії, більше подобається неорганічна».

 

 

 

 

 

 

 

Євгеній Щербина, с.Острійки Київської області:

«Вступаю на медичний факультет НМУ. Хімія і особливо біологія – мої улюблені предмети. Мабуть, саме завдячуючи вчителям Руслані Василівні Поліщук і Валентині Дмитрівні Уніжук. У майбутньому хочу створити свій гастроентерологічний центр і допомагати людям правильно організовувати здорове харчування. Це дуже важливо у наш час. Планую серйозно займатись наукою».

 

 

 

 

 

 

Андрій Спину, м. Біла Церква:
«Маю досвід роботи фельдшером у Збройних силах України. Впродовж 2015-2018 років надавав медичну допомогу у зоні бойових дій на Сході країни. Хочу вступити до НМУ, щоб здобути вищу медичну освіту, особливо цікавить неврологія. Цілком впевнений, що медицина – це моє. Мені подобається в цій професії все – навіть аура медичних закладів».