ДО УВАГИ ПЕРШОКУРСНИКІВ! ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПОСЕЛЕННЯ В ГУРТОЖИТКИ

16.08.2016

ШАНОВНІ ПЕРШОКУРСНИКИ!

Нагадуємо Вам, що у зв’язку з невеликою кількістю вільних ліжко-місць в гуртожитках Національного медичного університету імені О.О.Богомольця та необхідністю забезпечення проживання студентів згідно санітарних норм – 6 кв.м на одну особу, в 2016/17 н.р. в гуртожитки НМУ будуть поселені виключно студенти першокурсники які віднесені до наступних пільгових категорій:

– діти-сироти і діти, які залишилися без піклування батьків (згідно з Постановою Кабінету МіністрівУкраїни № 433 від 16 червня 1995 року «Про поліпшення матеріального забезпечення дітей-сиріт і дітей, які залишилися без піклування батьків»);
– діти-інваліди І-ІІІ груп;
– громадяни, які мають статус постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи 1,2,3 категорій та діти із числа потерпілих (згідно із Законом України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»);
– діти шахтарів, для яких це передбачено Законом України «Про підвищення престижності шахтарської праці»;
– діти з багатодітної сім’ї 3 і більше дітей;
– діти загиблих, та учасників бойових дій в зоні АТО;
– громадяни, які мають постійне місце прописки у Донецькій, Луганській областях, АР Крим та м. Севастополь.

Під час реєстрації на факультеті Вам необхідно буде пред`явити оригінал документа, що підтверджує пільгу. Працівники деканату скерують Вас до директора студентського містечка Августиновича Івана Ігоровича (морфологіний корпус перший поверх), який допоможе оформити документи на поселення. Ви будете поселенні в день Вашої реєстрації.

У приміщенні гуртожитку №5 (вул. Шутова, 14б) працює медпункт.
Консультації надаються дипломованими лікарями – клінічними ординаторами та аспірантами кафедр терапевтичного профілю, які будуть чергувати щоденно з 9 до 18 год. (субота – з 9 до 16 год., неділя – вихідний).

Мешканці студмістечка по вулиці Шутова можуть здійснити виклик лікаря в кімнату гуртожитку.

Всі студенти які не мають пільг поселяються самостійно в інші місця для проживання ( не гуртожитки НМУ). Відповідна інформація була доведена під особистий підпис всім абітурієнтам під час надання оригіналів документів до приймальної комісії.

Адреси та номера телефонів альтернативних гуртожитків м.Київ.

1.Гуртожитки Київського Міжнародного Університету (м. Житомирська)
Звертатись до завідувача відділу поселення – Валерія Анатолієвна 050-682-74-60, 044-424-80-08

2.Сайт з інформацією про аренду житла та наявність хостелів в м. Києві.

http://hotels24.ua/Хостелы-Киева/
http://2hostel.kiev.ua/

Документ-Microsoft-Word

Деканат Медичного факультету №1