ВІДБУЛИСЯ ВИРОБНИЧІ ЗБОРИ ІЗ ЗАВІДУВАЧАМИ КАФЕДР

26.08.2016

25 серпня 2016 року о 15.00 в аудиторії №1 морфологічного корпусу відбулись виробничі збори за участі проректора з науково-педагогічної роботи доцента О.В. Стеченко, помічника ректора І.С. Яновського, начальника навчально-методичного відділу доцента О.В. Клименко, начальника планово-фінансового відділу М.В. Максименко, працівників навчально-методичного відділу, деканів факультетів, завідувачів кафедр Університету та їх заступників з навчально-методичної роботи.

З привітальним словом до учасників зборів з нагоди 25-річння Незалежності України від імені ректора Університету звернулась проректор з науково-педагогічної роботи доцента О.В. Стеченко.

Перед початком нового навчального року на зборах обговорювались важливі питання з організації навчального процесу в Університеті, зокрема:
– результати прийому на 1 та 2 курс;
– перерахунок навчального навантаження та зміни до штатного розпису кафедр 1 та 2 курсу;
– нові завдання для опорних кафедр з методичної роботи у зв’язку з введенням в дію примірних навчальних планів підготовки магістрів галузі знань 22 «Охорона здоров’я»;
– оновлення навчально-методичних комплексів з дисциплін для кафедр 1 курсу, які вперше будуть проводити підготовку магістрів галузі знань 22 «Охорона здоров’я»;
– організація вивчення елективних курсів, в тому числі – з військово-медичної підготовки;
– завдання кафедр з впровадження АСУ «Електронний деканат» та впровадження електронного документообігу між кафедрами, деканатами та навчально-методичним відділом.

Помічник ректора І.С. Яновський звернув увагу присутніх на рекомендації підрозділу технічної підтримки АСУ «Електронний деканат» щодо забезпечення функціонування електронних журналів з дисциплін з 1 вересня на всіх кафедрах для студентів всіх курсів та факультетів Університету.
З 29 серпня 2016 року в конференц-залі Адміністративного корпусу (бульвар Т.Шевченка, 13, 2 поверх) відбуватимуться семінари-консультації для працівників кафедр щодо роботи в АСУ за графіком, що додається.

ДОДАТОК