ВІДБУВСЯ І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ОФТАЛЬМОЛОГІЇ

06.03.2018

Відповідно до наказу МОН України від 6 грудня 2017 р. №1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 навчальному році» та наказу № 823 по НМУ імені О.О. Богомольця «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017/2018 навчальному році», на кафедрі офтальмології НМУ 21 лютого 2018 року було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади (ВСО) з навчальної дисципліни «Офтальмологія».

Програма І етапу ВСО включала проведення тестового контролю, кросворд, оцінка об’єктивного статусу офтальмологічного хворого за даними біомікроскопії та офтальмоскопії (фотографія клінічного випадку). Учасників олімпіади привітала завідувач кафедри офтальмології професор Вітовська О.П. Вона побажала студентам успіхів та наголосила на важливості постійного самовдосконалення. В олімпіаді взяли участь 6 студентів медичного факультету № 1 та 2. До складу журі увійшли завідувач кафедри професор Вітовська О.П. – голова журі, доцент Скрипниченко І.Д. – заступник голови журі, професор Скрипник Р.Л., доценти Куриліна О.І., Баран Т.В.

Переможцями І етапу ВСО стали: студентка ІІ медичного факультету 22 групи 4 курсу Наталія Пелешок (І місце), студентка І медичного факультету 21 групи 5 курсу Віталіна Порохняк (ІІ місце) та студентка ІІ медичного факультету 1 групи 5 курсу Наталія Гонська (ІІІ місце). Призери І етапу ВСО з навчальної дисципліни «Офтальмологія» представлятимуть НМУ імені О.О. Богомольця на другому завершальному етапі ВСО 10-12 травня 2018 року, який відбудеться на кафедрі офтальмології Одеського національного медичного університету.

Кафедра офтальмології