ЗУСТРІЧ КАНДИДАТА В ПРЕЗИДЕНТИ УКРАЇНИ
О.В. БОГОМОЛЕЦЬ З ГРОМАДОЮ УНІВЕРСИТЕТУ

10.04.2014
10 квітня 2014 року о 17.00 в актовій залі фізико-хімічного корпусу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулася зустріч кандидата в Президенти України, члена Наглядової ради Університету, Заслуженого лікаря України, доктора медичних наук, професора Ольги Вадимівни БОГОМОЛЕЦЬ із громадою НМУ імені О.О. Богомольця – студентами, ліцеїстами та викладачами.
Гостю представила В. о. ректора НМУ імені О.О. Богомольця, член-кореспондент НАМН України, професор Катерина Миколаївна АМОСОВА, наголосивши, що захід було організовано за ініціативи студентської групи  “Студдовіра”.
 Зустріч відбувалася у форматі “питання-відповідь”, а спектр питань до Ольги Вадимівни був достатньо широким – від нагальних питань з реформування життя країни, галузі охорони здоров`я, векторів розвитку Університету до оцінки сучасної геополітичної ситуації в світі.
Відповідаючи на запитання, кандидат в Президенти України  розповідала про пріоритети, на яких треба зосередити в першу чергу свою увагу – єдність, повага до професії  лікаря,  патріотизм  та  бажання працювати  в  своїй  державі.  Професор Ольга Вадимівна БОГОМОЛЕЦЬ звернула увагу присутніх на той факт, що історія не зупиняється на сьогоднішньому дні, що рух гідності, породжений Майданом, відкрив шлях до кардинальних змін у суспільстві і що свою місію при підтримці студентської спільноти вона вбачає у продовженні реформування корумпованої системи у пам’ять про загиблих Небесної сотні, у пам’ять про прадіда, високе ім’я якого носить Університет.
Насамкінець очільник “Студдовіри” студент Василь ГІЛЮК подякував за час, який пані Ольга знайшла для спілкування з представниками Альма матер.
Захід завершився переглядом фільму присвяченого Небесній Сотні.